Een balletje gooien

Bowlen in Breda: vermakelijker dan ooit

Recreatiebowlers en competitiespelers. Kinderen, pubers en volwassen. Bijna nergens vindt u zo’n gevarieerd publiek als bij ons bowling- en partycentrum. Een middag of avondje bowlen is nog altijd een populaire bezigheid, bij jong en oud. 

Entertainment op de bowlingbaan

Bowling & Partycentrum Breda maakt gebruik van een interactief systeem waarmee u het scorebord van uw team een persoonlijk tintje geeft. Kies een thema, upload een foto van het team en maak van elk teamlid een animatie met behulp van het fotosysteem.

Bent u de koning of koningin van de bowlingbaan en wilt u dit aan de hele wereld laten weten? Deel uw behaalde scores via social media.

Discobowlen

Elke woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmiddag kunt u bij ons swingend een balletje gooien. Op 4 megagrote schermen ziet u de nieuwste videoclips en beste hits uit de jaren 80, 90 en 2000.

Zin om een balletje te gooien? Kom van maandag tot en met zondag bij ons bowlen in Breda en reserveer direct een bowlingbaan. Wilt u ook een hapje bij ons komen eten? Bekijk dan onze arrangementen.

 

Bowlen in clubverband

Er wordt veel gebowld in Breda door sport- en recreatiebowlers. Voor de competitieve bowlers organiseren we in samenwerking met De Bredase Bowling Vereniging diverse competities. 

Bowling & Partycentrum Noord-Brabant

Er zijn op dit moment verschillende leagues op de volgende dagen:

  • Maandagavond 19.15 uur tot 20.45 uur – Handicapleague Duo
  • Woensdagavond 20.00 uur tot 21.30 uur – Handicapleague Trio
  • Donderdagavond 19.30 uur tot 21.30 uur – Scratchleague Kwartet
  • Donderdagavond 21.30 uur tot 23.30 uur – Handicapleague Trio

Meer informatie over bowlen in clubverband en competitie-uitslagen klikt u op de button hieronder.